B2B Marketing College – B2B Marketing & Technologie

B2B Marketing College – B2B Marketing & Technologie: Voor marketeers die meer willen weten over AI 2.0 en zich willen verdiepen in datagedreven marketing

lees referentie

B2B Marketing College – B2B Marketing & Content

Voor marketeers die hun contentstrategie én LinkedIn-skills naar een hoger niveau willen tillen

lees referentie

B2B Marketing College – B2B Marketing & Psychologie

Voor B2B Marketeers die morgen inzichten uit de gedragspsychologie concreet willen toepassen

lees referentie

B2B Marketing College – B2B Marketing & Sales

Voor marketeers die succesvoller én effectiever willen samenwerken met sales

lees referentie
B2B Marketing

B2B Marketing & Vitality Model

B2B Marketing is een vak dat je maar deels leert op school. Maar wat hoort allemaal tot B2B? RVS Marketing heeft hiervoor een model ontwikkeld: B2B Marketing Vitality. Het vertelt in een oogopslag hoe het B2B marketing speelveld er uitziet en een route naar meer meer inzicht, een sterke positionering en meer leads. Tijdens de kennissessie leer je alle ins- en outs en gaan we daar op in met verschillende voorbeeldcases.

lees referentie
Content Marketing

Contentmarketing: content = king!

Bij B2B marketing draait het bijna altijd om de inhoud. Je onderscheiden op product- of dienstniveau is steeds lastiger. Zorg voor kennis die je doelgroep raakt in het hart. Zo word je misschien kennisleider (thought leader)? Maar dan moet je die doelgroep (persona’s) wel heel goed kennen én begrijpen.

lees referentie
Copy writing

Copywriting: Wie goed schrijft, beklijft

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. En toch zijn die woorden nog steeds erg belangrijk. Je toon, je stijl, je overtuigingskracht, je geloofwaardigheid. Het zit allemaal verstopt in woorden. Van je eigen mail tot de tekst in campagnes.

lees referentie
Employer Marketing

LinkedIn Marketing Expert in één dag

LinkedIN, hét belangrijkste platform in B2B. Hoe zet je dit kanaal nu effectief in voor je eigen profilering en die van je werkgever? Hoe zit het nu met dat algorithm? Je leert alles over het opbouwen van een netwerk, company pages, contentmarketing & advertenties etc. In één dag worden jullie echte LinkedIN Marketing Experts!

lees referentie