Bijblijven, verdiepen en leren van anderen

B2B Marketing is een vak. Een vak in beweging. En ook een vak met heel veel invalshoeken, mogelijkheden en uitdagingen. Daarvoor hoef je niet altijd zwaar te studeren, maar is het wel verstandig om bij te blijven. De RVS Academy is er met afgestemde programma’s voor eigen collega’s, klanten en relaties en voor wie zich verder wil ontwikkelen in B2B Marketing.

 

B2B in 4 domeinen

De RVS Marketing Academy is verdeeld over 4 domeinen: Essentials, Cases, Classes & Skills. Daarnaast maken we gebruik van externe opleiders zoals NIMA (Nederlands Instituut voor Marketing). Nieuwe collega’s volgen een vast programma.

Meer info domeinen

Komende B2B Marketing Events

Schrijf je
direct in!

Wie, wat, hoe, wanneer en waarom?

  1. 1De RVS Marketing Academy is een initiatief van RVS Marketing;
  2. 2Met als doel eigen medewerkers, jong talent, klanten en relaties op een laagdrempelige manier relevante kennis te bieden in het vakgebied B2B Marketing;
  3. 3De Academy heeft een jaarplanning en is modulair opgebouwd. Deelnemen aan losse events is mogelijk, vaak kosteloos en soms tegen betaling.
  4. 4De Academy bestaat deels uit eigen materiaal, deels uit materiaal van externe opleiders en deels uit praktijkcases van ervaren B2B marketeers.
  5. 5Collega’s van RVS Marketing krijgen de mogelijkheid – mits zij hiervoor in aanmerking komen – de titel Senior Marketing Professional te verkrijgen bij het NIMA. Zij gaan dan het commitment aan om binnen drie jaar 90 PE punten te behalen met cursussen, trainingen en masterclasses van het NIMA.

rvs marketing

B2B Marketing
& Salesbureau

Lees meer

rvs marketing people

Deelmarketeer,
Groeimarketeer,
Werving & Selectie

Deelmarketeer.nl Groeimarketeer.nl meer
weten?

RVS Marketing academy

Kennisplatform
voor B2B Marketeers

Lees meer