B2B marketeers die gaan voor resultaat

wij zijn team rvs

Succes in B2B Marketing is een optelsom. Van inhoud, creativiteit, teamwork, capaciteit en ervaring.
Dat is geen wetenschap, maar bij ons wel altijd met een plan.

 

We werken met B2B Marketing Vitality. Zo hebben we grip op elke stap van jouw B2B marketingproces. Wat heb je al? Wat mis je?

 

Maar het begint met kennis. Want zonder ben je niks. Daarom is de RVS Marketing Academy de basis van ons bureau.

 

Wij geloven in het continu kennis delen en steeds beter worden. Zo komen we onze belofte na. Naar onszelf en naar jou: meer klanten én medewerkers.

Onze kernwaarden

Je gelooft het niet maar wij zijn BIER:

Betrokken Inhoud Energie Resultaat

Extra B2B Marketing
power nodig?

Al vanaf 1 dag in de week heb je een eigen deelmarketeer op jouw locatie! We zorgen voor meer onderscheidend vermogen, meer zichtbaarheid, betere vindbaarheid én concrete leads.

Marketingtalent
aan je binden?

Met een Groeimarketeer haal je een ambitieuze marketingstarter in huis die RVS Marketing in 1 jaar opleidt tot allround B2B marketeer. Daarna neem je hem of haar kosteloos over!

Blijven werken aan
je kennis en
vaardigheden?

Opleidingen, trainingen, expertsessies en workshops voor en door B2B marketeers. Om bij te blijven en beter te worden.

Marketing en sales hand in hand

Uiteindelijk wil je gewoon resultaat. Daar gaat het om. Dan moet je niet blijven hangen in discussies wie er precies verantwoordelijk is voor die leads. Of dat je vooral on- of offline moet gaan. In- of outbound. It´s all in the mix! Precies dat zit ook in de genen van ons bureau. Wij verbinden marketing en sales. Samen ben je sterker en weet je meer.

Experts in zakelijke dienstverlening, bouw, industrie & logistiek

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wie je doelgroep is, of dat nu een inkoopmanager, IT-Manager, HR-Manager, CFO, directeur, aannemer of architect is. En hoe je die kunt bereiken en overtuigen. We begrijpen de complexiteit van je diensten, je DMU en belangrijke thema's zoals duurzaamheid en krapte op de arbeidsmarkt. Zo helpen we je snel en op een pragmatische manier om thought leader te worden en om marketing qualified en sales qualified leads te genereren. Nieuwsgierig? Test onze vakkennis gerust aan tafel!

Team RVS

Dit zijn onze B2B marketing toppers. Stuk voor stuk met een koffer vol kennis, een berg aan ervaring en met een focus op resultaat.

Cas van Stratum

B2B Sales Regisseur / Partner

“Wat levert het op?”, is vaak zijn eerste vraag. Gepokt en gemazeld in commerciële functies bij grote organisaties. Weet hoe je rendement behaalt met social selling. Kan koken als de beste.

Arjan Rattink SMP

B2B Marketing Strateeg / Partner

Droomt en drinkt marketing. Denkt goed na voordat hij in het diepe springt. Blogt graag (o.a. op Marketingfacts). Actieve twitteraar. Bijbaan: examinator van het NIMA B examen.

Inge Lammers

B2B Marketing Regisseur / Partner

What’s in a name? De eerste letter van haar naam neemt ze heel letterlijk: puntjes op de i dus. Pro-actief en gedreven. En met een creatieve communicatie en online marketing achtergrond kennen social media voor haar weinig geheimen.

Machteld Kuipers

B2B Marketing Regisseur

Met twee voeten op de grond. Tenminste als ze niet rent en vliegt. Want vooruit gaat deze gediplomeerde contentmarketeer altijd! Gewerkt bij bureaus, in de retail en in de bouw. Ook privé bruist ze van de energie, dus na een werkdag een kickbokstraining of bootcamp.

Sophie Wouters

B2B Marketing Regisseur

Vanuit de Universiteit van Tilburg werkervaring opgedaan in diverse branches, zoals consultancy, evenementen, marketing en communicatie en PR. Ze is van alle markten thuis en met haar hands-on mentaliteit maakt ze iedereen blij!

Sandy Toonen SDP

Manager Groeimarketeer & RVS Academy

Ze heeft rust en overzicht, deze Google-specialist en projectmanager met trainingskwaliteiten. Ze wil altijd vooruit, stilstand is tenslotte achteruitgang. Ook op haar wielrenfiets trapt ze het liefst zo min mogelijk op de rem. Go Sandy!

Dianne Joosten SMP

B2B Marketing Regisseur

Met beleid en tact. En altijd oog voor het (eind)resultaat. Dat typeert deze ervaren master in Strategic Marketing, die ook graag de handen uit de mouwen steekt, haar tanden erin zet en de pen ter hand neemt. Punt.

Mayke Hoevenaars

B2B Marketing Regisseur

Als zij iets doet, doet ze het goed! Ze is enthousiast, gedreven, gestructureerd en doelgericht! Ziet elk project weer als een nieuwe uitdaging waar ze met haar collega’s altijd mooie resultaten bereikt. Maar dit doen we niet zonder een gezonde dosis fun en werkplezier!

Gabi Rohof

B2B Telemarketeer

Vriendelijk, vrolijk en nauwkeurig. Deze salesdame weet hoe ze mensen aan de telefoon enthousiasmeert. Om mee te werken aan een onderzoek of om iemand aan te melden voor een event van één van onze klanten. Naast haar werk rijdt ze paard of is actief in de sportschool.

Marlijn Nelissen

B2B Marketing Regisseur

Nieuwe uitdagingen? Kom maar op! Dat komt wel goed met het enthousiasme van deze jonge, maar toch al ervaren B2B marketeer. Ideeën genoeg. Zelfs bij een glaasje wijn borrelt het lekker door bij Marlijn 😁 Let’s go!

Ilona Willemsen-Buiks

B2B Marketing Regisseur

Een echte aanpakker, die Ilona. Ze stippelt de route uit met tactische voorstellen en operationele plannen. Daarbij bewandelt ze net zo makkelijk de on- als de offline wegen om resultaten te boeken. Kortom, een enthousiaste marketeer met ervaring aan bureau- én klantzijde.

Ilse Arensman

B2B Marketing Regisseur

Klantgericht, creatief en voortdurend op zoek naar groei en inspiratie. Uitdagingen zijn voor haar als brandstof om nieuwe wegen te verkennen. Met een oog voor detail vindt ze kracht in de kleinste dingen, altijd met een positieve mindset.

Anna van Beek

Junior B2B Marketing Regisseur

Stilzitten is niet voor haar weggelegd. Leergierig en gemotiveerd pakt Anna ieder marketingproject met beide handen aan. Met een commerciële en creatieve out-of-the-box mindset zet ze haar allround marketing-skills in om doelstellingen en resultaten te behalen.

Ellen Gitz

B2B Marketing Regisseur

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de hotelwereld heeft zij de actieve sales achter zich gelaten en helemaal de switch gemaakt naar online marketing en sales. Gaat graag voor resultaat, targets en heeft een hands-on mentaliteit. Verder is Ellen een fanatieke watersportliefhebber.

Leonie Wijgergangs

B2B Marketing Regisseur

Met een jarenlange marketing ervaring, zowel offline als online, in verschillende bedrijven en branches is ze een echte allround B2B marketeer.  Plannen en organiseren is haar ding en heeft graag de regie in handen waarbij ze de ander ontzorgt maar wel zorgt voor resultaat!

Carmen Lennards

B2B Marketing Regisseur

Doordat ze niet gespecialiseerd in één onderdeel van het marketingvak is ze erg breed georiënteerd en dus inzetbaar. Heeft de naamsbekendheid van je bedrijf een boost nodig? Dan kan zij je daarbij zeker helpen.

Marret van Deursen

B2B Contentmarketeer

Oog voor detail. Sterk in plannen en overzicht behouden. Gaat altijd voor het beste eindresultaat. Na enkele jaren als Copywriter werkzaam te zijn geweest, duikt ze nu de wondere wereld van B2B (content)marketing in. Haar doel? Een échte allround B2B marketeer worden!

Gabry Cramm

Financieel manager

Overzicht. Structuur. Accuraat. Alles op een rij. Deze MBA-er doet niet voor niets de financiën voor 3 bedrijven tegelijkertijd. Gelukkig ook voor ons.

Floor Jereskes

B2B Marketing Regisseur

Met een positieve blik en volop ideeën weet Floor goed het overzicht te bewaren. Door haar sterke planning en organisatie skills weet ze snel het juiste resultaat te behalen.

rvs marketing

B2B Marketing
& Salesbureau

Lees meer

rvs marketing people

Deelmarketeer,
Groeimarketeer,
Werving & Selectie

Deelmarketeer.nl Groeimarketeer.nl meer
weten?

RVS Marketing academy

Kennisplatform
voor B2B Marketeers

Lees meer