B2B Groeimarketeer

Werken & leren
voor starters

Ga naar VACATURE
Marketing Traineeship van 1 jaar
32 uur per week werken als allround marketeer
4 uur per week trainingen en opleiding én een ervaren B2B Marketeer als vaste coach
Na 1 jaar diploma NIMA A Online Marketing en certificaat ‘Young B2B Marketing Professional’

In 1 jaar van marketing potential naar marketing professional

Ben jij een marketing starter met een hbo/wo-opleiding? Wil je jezelf in korte tijd verder ontwikkelen of twijfel je tussen doorleren of werken? Doe beide met ons B2B Marketing traineeship! Je gaat als junior marketeer aan de slag bij een gaaf B2B bedrijf bij jou in de buurt. Daarnaast leiden wij je op tot een steengoede allround (online) marketeer!

ga naar VACATURE

Groeimarketeer traineeship voordelen

  • Veel afwisseling: afwisselend werk, veel leren, je netwerk vergroten

  • Goed salaris: € 2.450 – € 2600 per maand (obv 40 uur) en gratis studeren

  • Carrièreboost: versneld doorgroeien van marketing potential naar marketing professional

  • Unieke opleiding: combi van erkende NIMA-opleiding en RVS Marketing Academy

  • Tijd voor jezelf: 4 dagen werken, halve dag leren en 2,5 dag weekend!

  • Persoonlijke coach/ mentor: tijdens het hele traject 1 ervaren B2B marketeer als coach

De RVS Marketing Academy & NIMA

Middels de RVS Marketing Academy leiden we je op in 4 modules. Alles komt voorbij. Van je eigen vaardigheden tot alle facetten van B2B Marketing. Daarnaast volg je een NIMA A Online Marketing opleiding, waarvoor je ook examen doet en ga je aan de slag met de online trainingen van GoodHabitz.

nima logo wit

RVS Marketing Academy in 4 modules

Essentials

B2B Marketing & Vitality
Marketingplan op 1A4
Marketing & Sales
Marketing Strategie

Cases

Contentmarketing
Research Marketing
Event Marketing
Positionering
Employer Marketing

Classes

LinkedIn
Facebook / Instagram
Automation
Neuromarketing
Data Driven Marketing

Skills

Adviseren
Project Management
Schrijven
Presenteren

Deze Groeimarketeers gingen je voor:

Lan Handling

''Ik heb gekozen om groeimarketeer te worden omdat ik graag nog verder wilde leren maar niet een volledige master wilde volgen. Hierdoor kwam ik uit bij RVS Marketing en ben ik gestart met het traineeship tot allround B2B Marketeer. De perfecte combinatie van werkervaring opdoen en leren tegelijk.''

Holla Legal & Tax

“Ik draai volledig mee in het marketingteam bij Holla en krijg veel eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast word ik goed begeleid door RVS Marketing, zo heb ik regematig 1:1 sessies met een ervaren B2B Marketeer.”

iTrainee

“Toen ik klaar was met mijn HBO Bachelor zocht ik naar een verdere verdieping in mijn kennis. Deze heb ik kunnen vinden bij RVS als Groeimarketeer. Nu doe ik op allerlei gebieden in Marketing ervaring op en verdiep ik mijn kennis verder bij iTrainee als opdrachtgever."

Knauf Insulation

''Ik heb gekozen om groeimarketeer te worden omdat ik graag nog verder wilde leren maar niet een volledige master wilde volgen. Hierdoor kwam ik uit bij RVS Marketing en ben ik gestart met het traineeship tot allround B2B Marketeer. De perfecte combinatie van werkervaring opdoen en leren tegelijk.''

United Rentals

“Ik zit helemaal op mijn plek bij United Rentals! Ik krijg de ruimte om mijn rol zelf invulling te geven, zo kan ik ontdekken waar mijn kracht ligt en wat ik leuk vind. Het klikt ook nog eens heel goed met mijn collega's en manager."

ICT group

"Dit werken en leren traject sprak mij zeer aan. Relevante werkervaring op doen met uitzicht op een vaste baan en daarnaast jezelf nog verder ontwikkelen. Ik zie het echt als een kick-start van mijn carrière.”

House of Talents

"Door als Groeimarketeer te werken bij RVS Marketing doe ik werkervaring op bij House of Talents NL, maar blijf ik daarnaast ook doorleren dankzij de RVS Marketing Academy en het NIMA. Een van de grootste pluspunten van het Groeimarketeer concept is dat ik echt allround word opgeleid en dat was precies waar ik naar op zoek was."

Lan Handling

"Ik ging voor een B2B Marketing traineeship omdat ik vanuit B2C naar B2B wilde overstappen. Een nieuwe markt betreden vereiste wel wat extra kennis, en dat is precies wat ik hier kan opdoen!"

Coredux

Wij werken met trots voor:

 

Heb je vragen over dit werken & leren traject? Sandy staat voor je klaar!

BEL sandy