Pas jij in ons team?

Bij RVS Marketing vinden we het heel belangrijk dat je als deelmarketeer goed past bij een organisatie. We matchen jouw persoonlijkheid en voorkeuren met onze opdrachtgevers. Zo ontstaat vaak de beste samenwerking!

Als deelmarketeer bij RVS Marketing krijg je een kijkje in de keuken bij verschillende bedrijven, zo kun je een breed scala aan ervaringen op doen. Hierbij heb je veel flexibiliteit! Je kunt bijvoorbeeld 3/4 dagen in de week op locatie bij de klant werken, bij ons op kantoor of vanuit huis. Bekijk de video hieronder om een sfeerimpressie van jouw rol te krijgen.

Hard werken en samen genieten

De werksfeer bij RVS marketing is informeel en gezellig. We zijn pragmatisch ingesteld, hebben een no-nonsense mentaliteit en zijn een hecht team. We gaan voor elkaar door het vuur en weten na werktijd ook samen stoom af te blazen tijdens onze kwartaalborrels in onze stamkroeg De Gaper.

We kijken daarnaast vooral uit naar het jaarlijkse uitje! Zo maakten we al Barcelona, Gent en Antwerpen onveilig. Dit is het moment waarop we samen terugkijken op onze successen en genieten van elkaars gezelschap.

Onze kernwaarden zijn niet voor niets BIER:

Betrokken
Inhoudelijk
Energiek
Resultaatgericht

Lees meer

Ohja, wil je nog iets over ons weten?

RVS Marketing bestaat al meer dan 10 jaar. Reden om de partners eens aan de tand te voelen over deze afgelopen jaren. Hoe is RVS Marketing ontstaan? Welke momenten zijn bijgebleven? Blunders? Bekijk onze ‘RVS Marketing – 10 jaar video’!

Dit vinden onze deelmarketeers!

Ja, ik wil solliciteren!

Benieuwd naar onze vacatures? Bekijk ze hier! Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan komen we graag met je in contact. Stuur je cv naar Sophie@rvsmarketing.nl en tot snel!