Benieuwd wat een deelmarketeer voor jouw organisatie kan betekenen? Lees hier meer over de ervaring van de VNSG. Directeur Ronald Schippers vertelt ons alles over deelmarketeer Anna van Beek.

“De deelmarketeer biedt flexibiliteit, professionaliteit en continuïteit. Maar ook een ander perspectief waardoor je een stukje vernieuwing kunt brengen.”

Discontinuïteit in marketinguitingen

“We hadden al een tijdje niemand meer die ons ondersteunde in onze marketinguitingen. Na het wegvallen van een zzp’er, die overigens ook via RVS Marketing bij ons kwam, was er discontinuïteit. We hebben toen geprobeerd de positie vast in te vullen, maar dit bleek lastig. En dus richtten we onze pijlen op de deelmarketeer. Anna van Beek werd aan ons voorgesteld en er was meteen een goed gesprek en een positieve klik.”

Ervaring uit andere projecten

En zo startte Anna als deelmarketeer bij de VNSG. “Er was echt behoefte aan iemand die onze zichtbaarheid kon verhogen en, heel simpel gezegd, onze winkel open kon houden. Dat is uiteindelijk het allerbelangrijkste. De uitdaging van een deelmarketeer is natuurlijk; hoe zorg je ervoor dat je snel on board bent om bij te kunnen dragen? Anna heeft dat heel goed gedaan. Ze heeft het zichzelf snel eigen weten te maken. Denk bijvoorbeeld aan digitale systemen, waaronder HubSpot en ons ledenadministratie systeem. Het voordeel is natuurlijk dat Anna ervaring uit andere projecten en klussen meeneemt. Ze heeft de operatie snel overgenomen en iedere mogelijkheid gegrepen om zaken te optimaliseren.”

“Anna past goed in het team. Ze past zich snel aan en integreerde al snel. Ook is ze erg praktisch en grijpt ze elke kans om zaken te optimaliseren.”

Snel onderdeel van het team

De kracht van Anna? “Anna is gewoon een mooi persoon. Een leuke meid die goed in het team past. Ze past zich snel aan en integreert snel in een team. Ze is dan ook snel onderdeel van ons team geworden. Ook is ze erg praktisch ingesteld, zoekt ze altijd naar oplossingen waar nodig en boekt ze resultaat.

Hoe ik Anna heb leren kennen is ze ontzettend eager, enthousiast, geïnteresseerd en ambitieus. Ook staat ze communicatief haar mannetje. Ze communiceert en deelt zonder enige moeite met het hele team.

In beperkte tijd heeft ze er alles aan gedaan om het verschil te maken. Een ambitieuze bijdrage. Ook kijkt ze naar wat ze verder nog voor ons kan betekenen. Hiermee zet ze ook RVS Marketing weer op de kaart.

Kortom: Anna is een jonge maar veelbelovende b2b marketeer!”

“Anna is gewoon een mooi persoon. Ze is eager, enthousiast, geïnteresseerd, ambitieus en communicatief sterk.”