Benieuwd wat een deelmarketeer voor jouw organisatie kan betekenen? Lees hier meer over de ervaring van VBI. Head of Marketing Dennis Duffels vertelt ons alles over deelmarketeer Machteld Kuipers.

RVS Marketing is zowel met ons bedrijf als met de bouwsector bekend. Hierdoor heeft Machteld ontzettend veel kennis van zaken. Ze kan ons zelfs nog wel wat leren soms!

Van projecten naar deelmarketeer

De succesvolle samenwerking tussen VBI en RVS Marketing is al jaren geleden ontstaan. “Cas belde mij destijds en gaf tijdens ons kennismakingsgesprek aan dat ze als bureau ook zaken doen met andere bedrijven in de bouwsector en dus goed bekend met de bouwwereld zijn. We hebben toen een eerste klus bij RVS ondergebracht en zo is het balletje gaan rollen.”

Begin 2021 is Machteld Kuipers uiteindelijk als deelmarketeer gestart. “We hadden RVS Marketing als bureau natuurlijk al eerder in de arm genomen voor verschillende projecten. Maar toen we wel wat extra hulp op onze marketingafdeling konden gebruiken, hebben we Machteld voor 2 dagen in de week als deelmarketeer ingeschakeld.”

Expertise ook achter de schermen

En deze deelmarketeer constructie loopt als een trein voor VBI. “Inmiddels hebben we het opgeschroefd naar 3 dagen in de week. Machteld pakt de marketingactiviteiten voor VBI samen met haar collega’s Dianne en Ilona op. Dit werkt heel goed. Wij zijn hier heel tevreden over. Dit biedt ons ook flexibiliteit, want de deelmarketeer kun je eenvoudig op- of afschalen naar wens.”

Flexibiliteit is dus een voordeel van het deelmarketeer concept, maar volgens Dennis niet de hoofdreden om voor de deelmarketeer te kiezen. “Een enorm voordeel ten opzichte van een uitzendbureau of andere marketingbureaus, is dat RVS Marketing super ervaren is. Zo zijn ze niet alleen bekend met ons bedrijf maar ook met onze sector. Ze werken voor meerdere klanten in de bouw, waardoor ze weten wat wij aan het doen zijn en hoe de sector zich ontwikkelt.”

“Er staat een heel team aan ervaren b2b marketeers achter Machteld, waardoor ik altijd perfecte ondersteuning krijg.”

Organisator in hart en nieren

De kracht van Machteld? “Ze valt op door haar organisatorische talent. Machteld is een enorm goede organisator en regelaar. Ze zorgt altijd dat alles op tijd en zoals afgesproken geregeld wordt en vergeet eigenlijk nooit iets. Ze heeft wel degelijk kennis van hoe dingen in de praktijk gaan, en ook is ze erg goed bekend met de bouwwereld. Machteld heeft ons geholpen met de regelmaat en continuïteit in onze marketinguitingen. Ze heeft veel hands-on hulp geboden. Ook heeft ze onze succesvolle KetenKracht events stuk voor stuk georganiseerd en gecoördineerd.”

“Bovendien is Machteld gewoon een prettige collega. We hebben een leuke klik op de afdeling en binnen de rest van het bedrijf. Het is een goede match! Bij RVS Marketing werken trouwens alleen maar leuke mensen waar we goed mee overweg kunnen. En ja, er staat natuurlijk een heel team aan ervaren b2b marketeers achter Machteld, waardoor ik altijd perfecte ondersteuning krijg. Wij kennen Dianne, Ilona en Mayke inmiddels ook al en zij brengen stuk voor stuk weer hun eigen expertise en vaardigheden naar de tafel.”

Machteld is een enorm goede organisator. Ze zorgt altijd dat alles op tijd en zoals afgesproken geregeld wordt. Ze vergeet eigenlijk nooit iets.