Van 14.00 – 17.30 uur

Locatie:
Plan-B
Hurksestraat 19
5652 AH Eindhoven

2022- B2B Leadgeneratie: Kwalitatieve leads genereren met een effectieve campagneflow!

Kwalitatieve leads genereren is een van de belangrijkste doelen voor een B2B Marketeer. Ook bij Nabuurs. Nabuurs is meer dan een transportbedrijf, echter is de markt daar nog onvoldoende van op de hoogte. Het vergelijken van aanbieders op het gebied van logistiek is een ingewikkeld proces. Wij wilden daarom FMCG bedrijven helpen bij deze vergelijking en gelijktijdig de voordelen van Nabuurs onder de aandacht brengen. Met een campagne met hoogwaardige content behaalden we in korte tijd 87 kwalitatieve leads! Benieuwd hoe dat werkt? Meld je aan en leer alles over deze praktijkcase en hoe je zelf succesvolle campagnes en campagneflows ontwikkelt.

 

Wat neem je mee naar huis?

Concrete en praktische ‘lessons learned’ van Nabuurs én een gedegen aanpak om zelf creatieve en effectieve campagne(flow) te ontwikkelen.

Interessant voor:

  • Marketing Managers
  • Marketing- en communicatieverantwoordelijken

B2B Leadgeneratie: Kwalitatieve leads genereren met een effectieve campagneflow!

Interesse? Schrijf jezelf in voor de praktijk sessie Kwalitatieve leads genereren met een effectieve campagneflow. Je bent van harte welkom op de thuisbasis van RVS in het pand Plan-B in Eindhoven.

Wat mag je verwachten?

Tijdens deze kennissessie deelt Luuc Homburg, Verkoop- en Marketingspecialist van Nabuurs, de ‘lessons learned’ vanuit Nabuurs. Inge Lammers van RVS Marketing neemt je vervolgens mee door de methodiek rondom het ontwikkelen van creatieve én effectieve campagneflows.

Wacht niet te lang!

We hebben ruimte voor slechts 35 deelnemers, dus wacht niet te lang en schrijf je in

Programma

  • 14.00 - 14.30 Ontvangst
  • 14.30 - 14.45 Introductie Arjan Rattink, partner bij RVS Marketing
  • 14.45 - 15.15 Klantcase Nabuurs
  • 15.15 - 15.30 Pauze
  • 15.30 - 16.15 Workshop campagneflow opzetten
  • 16.15 - 16.30 Slot
  • 16.30 - 18.00 Netwerkborrel
We zien je graag

Uit het veld

Luuc Homburg
Verkoop en Marketing Specialist bij Nabuurs

Luuc Homburg is na het behalen van zijn bachelor direct als marketing en sales specialist gestart bij een  bedrijfsonderdeel van de grote logistieke speler Nabuurs. De nauwe samenwerking tussen marketing en sales is voor Luuc dan ook een vanzelfsprekendheid. Op dit moment is hij Marketing & Verkoop Specialist bij Nabuurs zelf en verantwoordelijk voor deze campagne.

Inge Lammers
B2B Marketeer / Partner bij RVS Marketing

Met meer dan 10+ jaren ervaring in B2B marketing heeft ze voor diverse merken en branches gewerkt, van KPN tot PostNL en van betonnen kanaalplaatvloeren tot supply chain forecasting.  Met een creatieve communicatie en online marketing achtergrond kennen social media voor haar weinig geheimen.

Uit ervaring

Ik ben vaak inhoudelijk betrokken bij het onderzoek en de contentcreatie. Ieder interview levert je nieuwe, waardevolle inzichten op. Dat maakt de content scherp en een lead magnet in potentie succesvol. Het is daarnaast essentieel om die content via de juiste campagneflow onder de aandacht van de doelgroep te krijgen!

Dianne Joosten B2B Marketeer bij RVS Marketing

rvs marketing

B2B Marketing
& Salesbureau

Lees meer

rvs marketing people

Deelmarketeer,
Groeimarketeer,
Werving & Selectie

Deelmarketeer.nl Groeimarketeer.nl meer
weten?

RVS Marketing academy

Kennisplatform
voor B2B Marketeers

Lees meer