TAF Verzekeringen

2 september 2019

Bedrijfsfilm en ‘Werken bij’ video

Voor onze oudste klant, TAF verzekeringen, organiseren we al lange tijd verschillende campagnes. De marktleider in overlijdensrisicoverzekeringen vroeg ons om drie video’s te maken voor drie verschillende doelgroepen.

Een korte bedrijfsfilm / trailer

TAF is voor hun eindklant niet zo’n bekende naam, omdat deze verzekeringen via een tussenpersoon worden aangeboden. Deze video draagt bij aan het doel om het bedrijf een betrouwbaar imago te geven en daarnaast de product USP’s in beeld te brengen,

‘Werken bij’  video

Met een anders-dan-anders video wordt TAF als anders-dan-anders werkgever gezien en dat draagt bij aan hun employer branding. Deze video straalt simpelweg dat ze gewoon echt een hele leuke werkgever zijn!

Corporate video

Tot slot hebben we voor de partners en de 3.000 tussenpersonen van TAF een wervelende corporate video gemaakt waarbij de facts om je oren vliegen. Een video is hiervoor een ideaal middel en meer toegankelijker dan facts op papier.

“In één woord, geweldig!”

Het resultaat

Zien is geloven. Met veel humor, drone shots en een combinatie van snelle beelden en medewerkers aan het woord is de klant blij verrast met het eindresultaat. Trots als ze waren hebben ze het intern zelfs groots gelanceerd met een première bijeenkomst van “TAF, the movie”!