Creatieve campagne- en verwerkingsvideo voor
Kingspan Unidek PasDak

22 juli 2021

Hoe komt Kingspan Unidek in contact met nieuwe leads voor hun Unidek PasDak service? Samen met Tête de la Course ontwikkelden we de nieuwe positionering en de nieuwe campagne ‘Stop met zagen’. Als aftrap van deze grootschalige campagne ontwikkelden we een creatieve campagnevideo om de nieuwe campagne te lanceren.

In de video worden aannemers geattendeerd op de vernieuwde Unidek PasDak service, waardoor ze kunnen stoppen met zagen op de bouwplaats. Met deze service worden dakelementen vooraf fabrieksmatig gezaagd. Ze zijn hierdoor volledig op maat gemaakt en kunnen binnen 12 werkdagen na goedkeuring van het legplan, kant-en-klaar op de bouwplaats worden aangeleverd.

Op de nieuwe website stopmetzagen.nl vind je ook andere USP video’s.

Creatieve verwerkingsvideo

Hoe kan Kingspan Unidek aannemers ondersteunen met de juiste manier van het verwerken van Unidek PasDak? Naast bestaande verwerkingsvoorschriften ontstond de vraag om een animatie te creëren over de verwerking van Unidek PasDak. Ons doel: de voorschriften vertalen naar een eenvoudige, duidelijke video die tot het einde blijft boeien.

Van het storyboard maken, de juiste content vergaren, naar nieuwe beelden schieten en een passende voice-over toepassen, met het uiteindelijke resultaat: een krachtige animatie ‘De verwerking van Unidek PasDak’.