MTA solliciteert

MTA solliciteert bij jou

7 juni 2022

Goed voorbeeld MTA doet andere werkgevers volgen!

Voor één op de 5 vacatures is er geen kandidaat, in de branche of regio, te vinden. De krapte op de arbeidsmarkt is voor veel bedrijven een rem op de groei. En dat stimuleert de creativiteit!

Het is dan ook tijd voor Employer Marketing. En dat gaat verder dan Employer Branding. Want bij Employer Marketing staat namelijk de kandidaat centraal en niet het merk of bedrijf…

“Employer Marketing is de strategie om je nieuwe medewerkers te vinden én te binden. Het gaat zowel om het ontwikkelen van een sterk en eigen werkgeversmerk (employer branding) als om het genereren van nieuwe kandidaten, waarbij je aansluit bij wat jouw potentiële nieuwe collega drijft.”

Kleine speler, grootse campagne

MTA is als internationale speler op het gebied van hightech mechatronica ook op het gebied van employer marketing een echte trendsetter! Zij zagen dat de markt veranderde. Het is niet langer zo dat je een vacature plaatst en dan achterover leunt totdat de perfecte kandidaat reageert. Je moet proactief én creatief zijn. 

Samen met MTA lanceerden we in oktober 2021 ‘MTA solliciteert bij jou!’. Dat werd een groot succes. 

In slechts 2 maanden is de video al 27.000 keer bekeken! 

 

 

 

 

 

 

 

 

De campagne zet de kandidaat écht centraal. MTA heeft een originele video gemaakt, een strakke CV en ziet haar vacatureteksten als sollicitatiebrieven. Ook Werf& prijst de originaliteit van de campagne. 

“Zo kunnen wij als relatief klein bedrijf opvallen tussen al het recruitmentgeweld van de grote hightechbedrijven.”

Het mooiste compliment 

MTA is blij met de resultaten en vertelt daar dinsdag 14 juni 2022 graag over. Dan hoor je meer over employer marketing en het succes van MTA. Tip; er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor dit gratis event. 

Maar het mooiste compliment is natuurlijk dat je ook anderen inspireert, zoals Fincade (onderdeel van Randstad) en Randstad zelf. Geen kleine speler op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie… En dat vinden we een mooi compliment 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil jij ook verrassen met employer marketing en de trendsetter worden? Stuur ons dan een berichtje. We gaan graag in gesprek!

Ook toe aan meer medewerkers?

Plan dan nu een videocall in voor een employer marketing inspiratiesessie.