WIE WE ZIJN?

Doeltreffend én met trots

Ons logo met een pauw en een target zegt veel. We houden van doeltreffende B2B marketing maar wel met uitstraling en trots. Staan voor je visie en voor wie je bent. Bij de oprichting in 2013 brachten we met twee startende compagnons (een salesman en marketeer) letterlijk sales en marketing onder één dak.

We zijn een tactisch bureau, pragmatisch ingesteld, inhoudelijk en resultaatgedreven. En we zijn heel nieuwsgierig naar jouw markt, producten, diensten, uitdagingen.. We zijn niet bang om alles uit de kast te halen om jou commercieel verder te helpen. We pakken net zo makkelijk de telefoon als dat we klikken met een muis.

De wereld is niet on- of offline, het is anyline.

DENKWIJZE

Marketing die zich terugbetaalt
Verkopen is geen vies woord, maar het moet wel ergens over gaan. Zakelijke beslissers laten zich simpelweg niet zo makkelijk meer verleiden door commerciële prikkels. Daarom helpen wij B2B marketeers en ondernemers met profileren op inhoud. On- en offline. Met als doel meer leads, meer business. In het woud van mogelijkheden helpen we je de juiste weg te vinden met up-to-date kennis, strakke regie en extra marketingcapaciteit. Zodat de euro’s die je erin stopt, zich ook uitbetalen. Marketing gaat niet om spiegeltjes en kraaltjes, maar om de knikkers.

TEAM

Maak kennis met onze B2B marketingregisseurs!
Ons team helpt je om de touwtjes van je marketing stevig aan te trekken. Handen uit de mouwen! Samen bepalen we het scenario voor jouw situatie. We ontwikkelen een effectieve aanpak die we met daadkracht uitvoeren. We zijn een jonge club van pragmatische denkers en creatieve doeners. En hoewel we heel inhoudelijk zijn, zijn we (op z’n Brabants) ook kei commercieel. We krijgen namelijk de meeste voldoening als we aansprekende resultaten boeken voor jou.

Cas van Stratum

B2B Sales Regisseur / Partner

“Wat levert het op?”, is vaak zijn eerste vraag. Gepokt en gemazeld in commerciële functies bij grote organisaties. Weet hoe je rendement behaalt met social selling. Kan koken als de beste.

Arjan Rattink SMP

B2B Marketing Strateeg / Partner

Droomt en drinkt marketing. Denkt goed na voordat hij in het diepe springt. Blogt graag (o.a. op Marketingfacts). Actieve twitteraar. Bijbaan: examinator van het NIMA B examen.

Inge Lammers

B2B Marketing Regisseur / Partner

What’s in a name? De eerste letter van haar naam neemt ze heel letterlijk: puntjes op de i dus. Pro-actief en gedreven. En met een creatieve communicatie en online marketing achtergrond kennen social media voor haar weinig geheimen.

Machteld Kuipers

B2B Marketing Regisseur

Met twee voeten op de grond. Tenminste als ze niet rent en vliegt. Want vooruit gaat deze gediplomeerde contentmarketeer altijd! Gewerkt bij bureaus, in de retail en in de bouw. Ook privé bruist ze van de energie, dus gaan na een werkdag die voeten regelmatig van de grond tijdens een kickbokstraining of bootcamp.

Sophie Wouters

B2B Marketing Regisseur

Vanuit de Universiteit van Tilburg werkervaring opgedaan in diverse branches, zoals consultancy, evenementen, marketing en communicatie en PR. Ze is van alle markten thuis en met haar hands-on mentaliteit maakt ze iedereen blij!

Sandy Toonen SDP

B2B Marketing Regisseur

Ze heeft rust en overzicht, deze Google-specialist en projectmanager met trainingskwaliteiten. Ze wil altijd vooruit, stilstand is tenslotte achteruitgang. Ook op haar wielrenfiets trapt ze het liefst zo min mogelijk op de rem. Go Sandy!

Gabry Cramm

Financieel manager

Overzicht. Structuur. Accuraat. Alles op een rij. Deze MBA-er doet niet voor niets de financiën voor 3 bedrijven tegelijkertijd. Gelukkig ook voor ons.

Dianne Joosten SMP

B2B Marketing Regisseur

Met beleid en tact. En altijd oog voor het (eind)resultaat. Dat typeert deze ervaren master in Strategic Marketing, die ook graag de handen uit de mouwen steekt, haar tanden erin zet en de pen ter hand neemt. Punt.

Gabi Rohof

B2B Telemarketeer

Vriendelijk, vrolijk en nauwkeurig. Deze salesdame weet hoe ze mensen aan de telefoon enthousiasmeert. Om mee te werken aan een onderzoek of om iemand aan te melden voor een event van één van onze klanten. Naast haar werk zit ze ook niet stil, eerder in galop tijdens het paardrijden of in de sportschool om te fitnessen.

Marlijn Nelissen

B2B Marketing Regisseur

Nieuwe uitdagingen? Kom maar op! Dat komt wel goed met het enthousiasme van deze jonge, maar toch al ervaren B2B marketeer. Ideeën genoeg. Zelfs bij een glaasje wijn borrelt het lekker door bij Marlijn 🙂 Let’s go!

Ilona Willemsen-Buiks

B2B Marketing Regisseur

Een echte aanpakker, die Ilona. Ze stippelt de route uit met tactische voorstellen en operationele plannen. En dan hup, in een stevige pas vooruit! Daarbij bewandelt ze net zo makkelijk de on- als de offline wegen om resultaten te boeken. Kortom, een enthousiaste marketeer met ervaring aan bureau- én klantzijde, die graag een stapje extra zet (of twee)!

Linda Veraa

B2B Marketing Regisseur

Een echte B2B marketeer in hart en nieren. Na jarenlang eindverantwoordelijk te zijn geweest in de bouwsector wil ze haar uiteenlopende marketingkennis en ervaringen delen. Zowel op strategisch, tactisch, online of offline niveau; Linda gaat geen uitdaging uit de weg. Met een duidelijk marketingdoel en meetbare KPI’s in het vizier werkt ze graag samen om die salesleads te genereren!

Julia Mulder

Junior B2B Marketeer

Jong, maar niet minder gedreven! Deze bezige bij houdt alle ballen hoog en heeft al twee bachelors op haar naam staan. Met haar sportmentaliteit weet ze altijd het hoofd koel te houden. Ze springt graag in het diepe en wanneer nodig bij. Een rots in de branding dus.

Merel Bakker

B2B Marketing Regisseur

Dit nieuwsgierig aagje luistert graag en stelt veel vragen om dan tot een gedegen conclusie te komen. Ze is open, vriendelijk en spontaan. Ze heeft werkervaring in binnen- en buitenland en houdt wel van een uitdaging. Vanuit een strategisch oogpunt en een koffer vol B2B ervaring gaat ze graag aan de slag om jouw bedrijf te laten stralen.

Ellen Gitz

B2B Marketing Regisseur

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de zakelijke hotelwereld heeft zij de actieve sales achter zich gelaten en helemaal de switch gemaakt naar online marketing en sales. Gaat graag voor resultaat, targets en heeft een hands-on mentaliteit. Verder is Ellen een fanatieke watersportliefhebber.

Leonie Wijgergangs

B2B Marketing Regisseur

Met een jarenlange marketing ervaring, zowel offline als online, in verschillende bedrijven en branches is ze een echte allround B2B marketeer. Ze houdt van plannen en organiseren en heeft graag de regie in handen waarbij ze de ander ontzorgt maar wel zorgt voor resultaat!

Mayke van Gerven-Hoevenaars

B2B Marketing Regisseur

Als Mayke iets doe, doe ze het goed! Kenmerkend voor haar  karakter is dat ze gedreven, enthousiast en leergierig ben in het bereiken van mijn doelen! En dit alles met een grote glimlach en humor.

Carmen Lennards

B2B Marketing Regisseur

Carmen is online erg breed is georiënteerd en dus inzetbaar op vele marketing vlakken.  Ze is enthousiast en werkt graag met mensen die net zij volop open staan voor de mogelijkheden in de online markting wereld.

Marret van Deursen

B2B Contentmarketeer

Oog voor detail. Sterk in plannen en overzicht behouden. Gaat altijd voor het beste eindresultaat. Na enkele jaren als Copywriter werkzaam te zijn geweest, duikt ze nu de wondere wereld van B2B (content)marketing in. Haar doel? Een échte allround B2B marketeer worden!

Bas Bolhuis

Recruitmentconsultant

Al op jonge leeftijd gestart in de sales. Inmiddels veel ervaring rijker en een Communicatie & Management diploma op zak. Altijd leergierig. Denkt graag in oplossingen. Een Bourgondiër pur sang. Geniet graag met vrienden onder het genot van een hapje en een drankje.