WIE WE ZIJN?

Doeltreffend én met trots

Ons logo met een pauw en een target zegt veel. We houden van doeltreffende B2B marketing maar wel met uitstraling en trots. Staan voor je visie en voor wie je bent. Bij de oprichting in 2013 brachten we met twee startende compagnons (een salesman en marketeer) letterlijk sales en marketing onder één dak.

We zijn een tactisch bureau, pragmatisch ingesteld, inhoudelijk en resultaatgedreven. En we zijn heel nieuwsgierig naar jouw markt, producten, diensten, uitdagingen.. We zijn niet bang om alles uit de kast te halen om jou commercieel verder te helpen. We pakken net zo makkelijk de telefoon als dat we klikken met een muis.

De wereld is niet on- of offline, het is anyline.

DENKWIJZE

Marketing die zich terugbetaalt
Verkopen is geen vies woord, maar het moet wel ergens over gaan. Zakelijke beslissers laten zich simpelweg niet zo makkelijk meer verleiden door commerciële prikkels. Daarom helpen wij B2B marketeers en ondernemers met profileren op inhoud. On- en offline. Met als doel meer leads, meer business. In het woud van mogelijkheden helpen we je de juiste weg te vinden met up-to-date kennis, strakke regie en extra marketingcapaciteit. Zodat de euro’s die je erin stopt, zich ook uitbetalen. Marketing gaat niet om spiegeltjes en kraaltjes, maar om de knikkers.

TEAM

Maak kennis met onze B2B marketingregisseurs!
Ons team helpt je om de touwtjes van je marketing stevig aan te trekken. Handen uit de mouwen! Samen bepalen we het scenario voor jouw situatie. We ontwikkelen een effectieve aanpak die we met daadkracht uitvoeren. We zijn een jonge club van pragmatische denkers en creatieve doeners. En hoewel we heel inhoudelijk zijn, zijn we (op z’n Brabants) ook kei commercieel. We krijgen namelijk de meeste voldoening als we aansprekende resultaten boeken voor jou.

Cas van Stratum

B2B Sales Regisseur / Partner

“Wat levert het op?”, is vaak zijn eerste vraag. Gepokt en gemazeld in commerciële functies bij grote organisaties. Weet hoe je rendement behaalt met social selling. Kan koken als de beste.

Arjan Rattink SMP

B2B Marketing Strateeg / Partner

Droomt en drinkt marketing. Denkt goed na voordat hij in het diepe springt. Blogt graag (o.a. op Marketingfacts). Actieve twitteraar. Bijbaan: examinator van het NIMA B examen.

Inge Lammers

B2B Marketing Regisseur / Partner

What’s in a name? De eerste letter van haar naam neemt ze heel letterlijk: puntjes op de i dus. Pro-actief en gedreven. En met een creatieve communicatie en online marketing achtergrond kennen social media voor haar weinig geheimen.

Machteld Kuipers

B2B Marketing Regisseur

Met twee voeten op de grond. Tenminste als ze niet rent en vliegt. Want vooruit gaat deze gediplomeerde contentmarketeer altijd! Gewerkt bij bureaus, in de retail en in de bouw. Ook privé bruist ze van de energie, dus gaan na een werkdag die voeten regelmatig van de grond tijdens een kickbokstraining of bootcamp.

Sophie Wouters

B2B Marketing Regisseur

Vanuit de Universiteit van Tilburg werkervaring opgedaan in diverse branches, zoals consultancy, evenementen, marketing en communicatie en PR. Ze is van alle markten thuis en met haar hands-on mentaliteit maakt ze iedereen blij!

Sandy Toonen SDP

B2B Marketing Regisseur

Ze heeft rust en overzicht, deze Google-specialist en projectmanager met trainingskwaliteiten. Ze wil altijd vooruit, stilstand is tenslotte achteruitgang. Ook op haar wielrenfiets trapt ze het liefst zo min mogelijk op de rem. Go Sandy!

Youmé Specht

B2B Marketing Regisseur

Deze ervaren online marketeer en projectmanager is van alle marketing markten thuis. Met de focus op online want ze heeft opleidingen gevolgd op het gebied van social, SEO, SEA en webdesign. Leergierig dus én sportief. Want naast haar werk is ze ook Zumba en Xcore instructeur in de sportschool!

Gabry Cramm

Financieel manager

Overzicht. Structuur. Accuraat. Alles op een rij. Deze MBA-er doet niet voor niets de financiën voor 3 bedrijven tegelijkertijd. Gelukkig ook voor ons.

Gabi Rohof

B2B Telemarketeer

Vriendelijk, vrolijk en nauwkeurig. Deze salesdame weet hoe ze mensen aan de telefoon enthousiasmeert. Om mee te werken aan een onderzoek of om iemand aan te melden voor een event van één van onze klanten. Naast haar werk zit ze ook niet stil, eerder in galop tijdens het paardrijden of in de sportschool om te fitnessen.