B2B Marketing Expertsessie – donderdag 25 november

26 augustus 2021

Méér impact door Marketing én Sales

Als B2B marketeer kun je meer impact maken door actief de samenwerking aan te gaan met Sales. Makkelijk gezegd, maar in de praktijk blijkt het lastig. Hoe pak je het aan? Waarvan moet je je bewust zijn? Wat werkt wel en wat werkt niet? In samenwerking met NIMA, Nederlands Instituut voor Marketing, organiseert RVS Marketing een B2B Marketing Expertessie voor professionals, die iedere dag vol overgave bezig zijn met B2B marketing.

Expertsessie donderdagmiddag 25 november 2021
Op donderdag 25 november nodigen NIMA en RVS Marketing jou uit voor de expertsessie ‘Méér impact door Marketing én Sales’. Tijdens deze sessie vertelt Pieter Kopmels, werkzaam bij DSM,  je over de aanpak voor het versterken van Marketing & Sales. Aan de hand van zijn eigen ervaring en die van anderen uit zijn B2B marketing netwerk neemt hij je mee langs de belangrijkste facetten in dit speelveld. Pragmatisch, herkenbaar en soms enigszins confronterend. Wat neem je mee naar huis? Concrete en praktische inzichten die jou helpen om de relatie met Sales te verbeteren en verder uit te bouwen.

Pieter Kopmels in het kort

Pieter heeft een sterke passie voor B2B Marketing en heeft ruime ervaring opgedaan bij internationale organisaties.
Hij is Head of Global Marketing bij de materialendivisie van DSM. Samen met zijn wereldwijd verspreid team richt hij zich op het volledige marketingproces van strategieontwikkeling tot tactische implementatie. Hij staat bekend om zijn pragmatische klantgerichte aanpak en als bruggenbouwer tussen Marketing en Sales. Niet voor niets dat hij recentelijk benoemd is tot voorzitter van de NIMA-B2B community.

 

We geven een kijkje in onze keuken en verwelkomen je graag op onze locatie in Plan-b in Eindhoven. We hebben ruimte voor maximaal 45 deelnemers, dus wacht niet te lang en maak gebruik van deze voorinschrijving.

 

“Stop trying to sell with marketing. Instead: use marketing to help customers buy.”

 

 

Naam*
Ik ga akkoord*
Toestemming
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.