RVS INTERIM

RVS Interim voor jouw B2B marketingcapaciteit

Stel, je hebt (net) te weinig marketingcapaciteit om je marketingbeleid of marketingacties goed van de grond te krijgen. Iemand nu aannemen is niet aan de orde en alles uitbesteden aan een bureau komt nu even niet uit of is te duur. Herkenbaar? Het is een situatie die we bij RVS Marketing vaak tegen komen. Daarom hebben we (bijna) altijd een B2B-marketeer paraat om jouw capaciteitsuitdaging op te lossen.

Denk aan de volgende situaties:

  • Je wil werken aan contentmarketing, maar er is structuur nodig en iemand die de contentproductie aanjaagt.
  • Marketing moet sales meer ondersteunen. Het is nu te veel een communicatie-afdeling. Wie krijgt dit van de grond?
  • Je hebt één marketeer of een kleine marketingafdeling en net die ene gaat met zwangerschapsverlof…
  • Er ligt al heel lang een wens voor een nieuwe huisstijl en een nieuwe website, maar er is niemand die de kar kan trekken.
  • Je hebt een marktsegment op het oog waar iemand z’n tanden in moet zetten. Maar wie-o-wie?

Waarom RVS Interim?

Wij zijn een puur B2B-marketingbureau met mensen die begrijpen wat een DMU is en die snappen dat een zakelijk dienst of een industrieel product wat anders zijn dan een tube tandpasta. Stuk voor stuk hoogopgeleid en met meerjarige ervaring. Dienstverleners in hart en nieren die hun kennis actueel houden met opleidingen, trainingen en RVS Classes. Professionals die graag de handen uit de mouwen steken en die profiteren van elkaars kennis en kunde.

Maar niemand is hetzelfde, iedereen heeft zijn eigen kracht. Wie past het best bij jouw uitdaging? Op dit moment hebben zijn de volgende B2B-marketeers beschikbaar voor een tijdelijke opdracht vanaf 1 dag in de week:

Youmé Specht

Een B2B-projectmanager die operationele marketingprojecten standaard tot een goed einde brengt. Met de focus op online: van social campagne tot nieuwe website. Een ideale tijdelijke collega die deadlines bewaakt (en altijd haalt), consequent en tijdig alle betrokkenen erbij betrekt en op de hoogte houdt. Overziet het geheel en heeft oog voor detail. Ze heeft ruime ervaring bij verschillende (online) marketingbureaus en voor uiteenlopende klanten in diverse branches.

Silvia Dekkers

Ervaren B2B marketeer met een track record in de zakelijke en met name financiële dienstverlening. (BDO & Loyalis). Sterk in meedenken over en vasthouden aan de marketingstrategie. Jarenlange ervaring in positioneringsvraagstukken, contentmarketing, leadgeneratie, inbound marketing en marketing automation.

Interesse? Neem contact op met Cas van Stratum.

Cas van Stratum
cas@rvsmarketing.nl
+31 613 133 610