RVS DEELMARKETEER

De B2B deelmarketeer voor het MKB

Stel, je hebt als MKB ondernemer geen eigen marketeer/marketingafdeling of één marketeer die overloopt van het werk. Zelf beschik je als bedrijf simpelweg niet over parate (online) marketingkennis en de tijd of discipline om marketing te bedrijven. Iemand nu aannemen is niet aan de orde en alles uitbesteden aan een bureau komt nu even niet uit of is te duur. Herkenbaar?

Wat is een deelmarketeer?

Onze deelmarketeers zijn ervaren B2B marketeers die zorgen voor een beter marketingfundament, meer zichtbaarheid, betere vindbaarheid én leadgeneratie.

De 5 voordelen

  • De deelmarketeer is al inzetbaar vanaf 8 uur per week!
  • Het uurtarief ligt lager dan de uurtarieven van een gemiddeld marketingbureau.
  • De deelmarketeer heeft up-to-date kennis over alle facetten van het B2B marketing vakgebied
  • De deelmarketeer heeft het complete team van RVS Marketing als sparringpartner achter de hand.
  • De deelmarketeer wordt aangestuurd door RVS Marketing en kost u weinig tijd.

Wanneer een interim B2B marketeer inschakelen?

Denk aan de volgende situaties:

  • Je wilt werken aan contentmarketing, maar er is structuur nodig en iemand die de contentproductie aanjaagt.
  • Marketing moet sales meer ondersteunen. Het is nu te veel een communicatie-afdeling. Wie krijgt dit van de grond?
  • Je hebt één marketeer of een klein marketingteam en er gaat iemand met zwangerschapsverlof.
  • Er ligt al heel lang een wens voor een nieuwe huisstijl en een nieuwe website, maar er is niemand die de kar kan trekken.
  • Je hebt een marktsegment op het oog waar iemand z’n tanden in moet zetten. Maar wie-o-wie?

Waarom een deelmarketeer van RVS Marketing?

Wij zijn een puur B2B marketingbureau met mensen die begrijpen wat een DMU is en die snappen dat een zakelijke dienst of een industrieel product wat anders is dan een tube tandpasta. 

Stuk voor stuk hoogopgeleid en met meerjarige ervaring. Dienstverleners in hart en nieren die hun kennis actueel houden met opleidingen, trainingen en onze RVS Classes. Professionals die graag de handen uit de mouwen steken en die profiteren van elkaars kennis en kunde.

Maar niemand is hetzelfde, iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten. Wie past het beste bij jouw uitdaging? Is er behoefte aan een strategische marketeer? Of juist iemand die uitvoerend is? Op dit moment hebben wij de volgende B2B deelmarketeers beschikbaar vanaf 8 uur per week:

Sophie Wouters

Ik ben een enthousiaste allround B2B marketeer, die graag marketingprojecten in goede banen leidt. Strakke planningen, betrekken van de juiste personen bij het project, snel schakelen en flexibiliteit zijn kerntaken die passen bij mij. Hands-on met direct resultaat, bouwend aan een stevig marketingfundament. Ik heb ervaring in de zakelijke dienstverlening, maar ook in andere sectoren waaronder de bouwsector.

Machteld Kuipers

Vanwege mijn brede vakkennis, zowel offline en online, jaren werkervaring aan zowel bureau – als aan klantzijde (retail + bouw) en enthousiasme, ben ik in staat om een team te ontzorgen. Ik heb een proactieve en daadkrachtige werkhouding en ben een doener en perfectionist. Ik houd me graag bezig met planning, coördinatie en organisatie van zeer diverse, veelzijdige en complexe marketingcommunicatieprojecten.

Sandy Toonen SDP

Ik ben een B2B (content)marketeer die zorgt voor een pragmatische marketingaanpak die door het gehele bedrijf gedragen wordt. Daarnaast heb ik goede kennis op online gebied en breng ik structuur aan in de marketingactiviteiten en de meetbaarheid ervan. Resultaat? Een effectieve samenwerking tussen marketing en sales, meer zichtbaarheid in de markt en meer leads!

Dianne Joosten SMP

Als allround b2b marketeer met een master in Strategic Marketing en een ‘handen uit de mouwen’ mentaliteit, kom ik het beste tot mijn recht in een gecombineerde rol. Waar zowel strategie als operatie belangrijk zijn. Van propositiebepaling tot het coördineren van een website of het aandragen van leads met een creatieve campagne. Effectiviteit is bij mij altijd een topprioriteit.

Marlijn Nelissen

Ik ben een allround b2b marketeer met een hands-on mentaliteit. Met ervaring aan opdrachtgevers- en bureauzijde, weet ik hoe het is om alle bordjes in de lucht houden. Zowel on- als offline. En zowel tactisch als operationeel. Ondertussen draai ik aan de juiste knoppen voor het maximale resultaat. Want daar gaat het uiteindelijk om.

Ilona Willemsen-Buiks

Een echte aanpakker, die Ilona. Ze stippelt de route uit met tactische voorstellen en operationele plannen. En dan hup, in een stevige pas vooruit! Daarbij bewandelt ze net zo makkelijk de on- als de offline wegen om resultaten te boeken. Kortom, een enthousiaste marketeer met ervaring aan bureau- én klantzijde, die graag een stapje extra zet (of twee)!

Linda Veraa

Een echte B2B marketeer in hart en nieren. Na jarenlang eindverantwoordelijk te zijn geweest in de bouwsector wil ze haar uiteenlopende marketingkennis en ervaringen delen. Zowel op strategisch, tactisch, online of offline niveau; Linda gaat geen uitdaging uit de weg. Met een duidelijk marketingdoel en meetbare KPI’s in het vizier werkt ze graag samen om die salesleads te genereren!

Interesse? Neem contact op met Cas van Stratum.

Cas van Stratum
cas@rvsmarketing.nl
+31 613 133 610