Platform Marketing

Event marketing gericht op B2B leadgeneratie

Claim een inhoudelijk kennisthema en organiseer een business event. Daarmee zet je jezelf op de kaart en creëer je een platform van waaruit je bestaande, maar vooral nieuwe relaties kunt uitnodigen en ontmoeten.

Verkopen over de as van de inhoud
Mensen doen zaken met mensen. Allemaal willen we erop uit. Inspiratie snuiven, interessante verhalen beluisteren en nieuwe kennis opdoen. Het is niet voor niets dat uit wereldwijd onderzoek onder meer dan 4.000 marketeers blijkt dat Live business events bovenaan het verlanglijstje staat. Het mes snijdt zo aan twee kanten: je kunt als initiatiefnemer jezelf inhoudelijk profileren (thought leadership) en tegelijkertijd creëer je een contactmoment met je (potentiële) klanten.

Een marketinginstrument van Aftrap tot Zaken doen.
We ondersteunen je letterlijk met alles. Onze geroutineerde machine begint met draaien en helpt je aan een sterk format, een eventsite in ons beproefde format, een gedegen programma en een vlekkeloze communicatie. Maar we doen meer. We zorgen ervoor dat de zaal gevuld is met het aantal mensen uit jouw doelgroep die we op voorhand zwart op wit samen hebben vastgelegd. We werven dus met vuur (telefonisch en online) en beperken de no show tot een minimum. Op de dag zelf waken we ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat je (potentiële) klanten opgetogen naar huis gaan. Bovendien realiseren we vaak free publicity met onze persbenadering. Tot slot kun je ervoor kiezen om de leads na afloop door ons te laten opvolgen voor het maximale rendement.