DNA van Succes: Ontdek & Ontwikkel Jouw Marketeerskracht

Ken jij jouw unieke DNA al? Ontdek tijdens deze workshop waar jouw ware krachten liggen. Identificeer je verbeterpunten en teken je eigen leercurve uit. Geef je carrieré een boost door inzicht in jezelf! 🔍✨

lees referentie
Content Marketing

Contentmarketing

Bij B2B marketing draait het bijna altijd om de inhoud. Je onderscheiden op product- of dienstniveau is steeds lastiger. Zorg voor kennis die je doelgroep raakt in het hart. Zo word je misschien kennisleider (thought leader)? Maar dan moet je die doelgroep (persona’s) wel heel goed kennen én begrijpen.

lees referentie
Research Marketing

Research marketing: Verkopen over de as van de inhoud

Research marketing is een specialiteit van RVS Marketing. Één aanpak om nieuwe contacten aan te boren én inzichten te verwerven én content te maken. Een succesvolle aanpak in nauwe samenwerking tussen marketing en sales.

lees referentie
Employer Marketing

Employer Marketing: onderscheidende arbeidsmarktcommunicatie

Het vinden van de juiste kandidaten is voor veel B2B bedrijven een uitdaging. Een vacature online zetten en rustig afwachten? Dat werkt al lang niet meer. Ook in arbeidsmarktcommunicatie moet je 𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝘀𝗰𝗵𝗲𝗶𝗱𝗲𝗻𝗱 zijn. Employer Marketing noemen we dat.

lees referentie
B2B Marketing

B2B Marketing & Vitality Model

B2B Marketing is een vak dat je maar deels leert op school. Maar wat hoort allemaal tot B2B? RVS Marketing heeft hiervoor een model ontwikkeld: B2B Marketing Vitality. Het vertelt in een oogopslag hoe het B2B marketing speelveld er uitziet en een route naar meer meer inzicht, een sterke positionering en meer leads. Tijdens de kennissessie leer je alle ins- en outs en gaan we daar op in met verschillende voorbeeldcases.

lees referentie
Copy writing

Copywriting

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. En toch zijn die woorden nog steeds erg belangrijk. Je toon, je stijl, je overtuigingskracht, je geloofwaardigheid. Het zit allemaal verstopt in woorden. Van je eigen mail tot de tekst in campagnes.

lees referentie
Marketing Plan

Het marketingplan op 1 A4

Een goed marketingplan hoeft geen boekwerk te zijn. Liever niet zelfs! Dianne neemt je mee in de weg naar een compleet, maar toch beknopt plan. Hoe verzamel je snel de juiste informatie? Wat staat er minimaal in het plan? Hoe maak je het toepasbaar en haalbaar?

lees referentie

2023 – Samen werken met Sales

Persoonlijk marketing leiderschap voor een succesvolle samenwerking. Hoe krijg je mensen mee als je een nieuwe dienst/product in de markt zet? Of hoe krijg je collega’s mee in een verandertraject?

lees referentie
Christ Coolen

2023 – Conversiegericht schrijven in B2B door Christ Coolen

Conversiegericht schrijven in B2B door Christ Coolen. Leer hoe je kneitergoeie copy schrijft die overtuigt en verkoopt.
Kosten bedragen €129,- excl. BTW. Schrijf je nu in!

lees referentie
jan willem alphenaar

2023 – LinkedIn Advertising voor B2B

LinkedIn is hét zakelijke netwerk van Nederland. Maar hoe zet je LinkedIn Advertising succesvol in voor je B2B organisatie? Jan-Willem Alphenaar deelt zijn kennis.

lees referentie
  • 1
  • 2