jan willem alphenaar

Masterclass LinkedIn Advertising voor B2B

LinkedIn is hét zakelijke netwerk van Nederland. Maar hoe zet je LinkedIn Advertising succesvol in voor je B2B organisatie? Jan-Willem Alphenaar deelt zijn kennis.

lees referentie

Employer Marketing: wat werkt wel?

Tijdens het event ‘Employer Marketing: wat werkt wel?’ vertelt Inge Lammers over het belang en een succesvolle aanpak van employer marketing. Daarnaast vertelt Jean-Pierre Noten van MTA hoe de succesvolle campagne ‘MTA solliciteert bij jou’ is opgezet en hoe de video meer dan 27.000 views heeft bereikt.

lees referentie

Pragmatisch Positioneren in B2B (najaar 2022)

Wil jij meer weten over Pragmatisch Positioneren in B2B? Tijdens deze sessie gaan we in op het ontwikkelen van een krachtige positionering op een efficiënte manier.
Daarbij is B2B natuurlijk geen B2C.

lees referentie

Conversiegericht schrijven in B2B door Christ Coolen

Conversiegericht schrijven in B2B door Christ Coolen. Leer hoe je kneitergoeie copy schrijft die overtuigt en verkoopt.
Kosten bedragen €129,- excl. BTW. Schrijf je nu in!

lees referentie
Christ Coolen

Expertsessie door Christ Coolen over het effect van psychologie in B2B marketing

Meer weten over Conversiegerichte Marketing? Meld je aan voor de Expertsessie het effect van psychologie in B2B marketing door Christ Coolen. Donderdag 17 maart 2022.

lees referentie

B2B Marketing Expertsessie: Méér impact door Marketing én Sales Alignment

Een interessante Expertsessie over de kracht van Marketing én Sales. In samenwerking met NIMA, met o.a. Pieter Kopmels – Head of Global Marketing bij DSM.

lees referentie

B2B Leadgeneratie: Kwalitatieve leads genereren met een effectieve campagneflow!

‘Verkopen over de as van de inhoud’ en met hulp van een effectieve campagne kwalitatieve leads genereren. Dat was de uitdaging van Nabuurs. In deze praktijksessie leer je meer over deze case, maar ook hoe je zelf succesvolle campagneflows en campagnes ontwikkelt.

lees referentie
  • 1
  • 2