Download hier het CV.

Odette Merks

  • 9 maanden ervaring in B2B Marketing o.a. bij VisitBrabant
  • Contentmarketing, Social Media, Online marketing
  • Bezig met NIMA A Online Marketing
  • Goed met teksten
  • Sterke digitale vaardigheden (Canva, WordPress, PowerPoint, Mailchimp etc.)
  • Teamplayer
  • Communicatiefvaardig
  • Zelfstandig
  • Aanpakker

Mijn talenten

Doordat ik veel tijd spendeer op social media, ben ik van veel algoritmes op de hoogte. Daarbij vind ik het leuk om nieuwe online tools te ontdekken en maak ik mijzelf hierin snel thuis. Als groeimarketeer sta ik open voor nieuwe uitdagingen en leer ik graag nieuwe dingen! Daarnaast heb ik al 8 maanden ervaring in de B2B marketing. Ben o.a. 6 maanden werkzaam geweest als junior marketeer bij VisitBrabant.

In mijn vrije tijd

In de avonden en weekenden spendeer ik de nodige uren op social media. Ik vind het leuk om hierop zelf content te maken en hierop actief te zijn. Daarnaast ben ik druk bezig met het verbouwen van ons huis. De uren die ik nog over heb, probeer ik te vullen met gezellige uitstapjes of borrels.

 

Odette Merks inhuren? Bel Cas van Stratum

Tijdens een intakegesprek bespreken we jouw commerciële uitdaging(en), zodat we een scherp beeld hebben van de vereiste werkzaamheden en de vereiste capaciteiten. Vervolgens plannen we een kennismakingsgesprek. Is er een klik? Dan stellen we een overeenkomst op en gaat Odette snel aan de slag!