Wesley Brouwers

  • Ervaring met B2B leadgeneratie
  • Ervaring met Online marketing
  • Kan snel schakelen
  • Zelfstarter
  • Aanpakker
  • Resultaatgericht 

Branches:

Bouw, IT, zakelijke dienstverlening

Mijn talenten

Als allround B2B marketeer ben ik een duizendpoot met jarenlange (werk)ervaring. Ik geloof sterk in het vinden van de juiste balans tussen online en offline marketingstrategieën om zo tot de beste resultaten te komen. Mijn vermogen om snel te schakelen en me aan te passen aan nieuwe omgevingen maakt me een waardevolle aanvulling voor elk team. Met een commerciële en ondernemende instelling streef ik er altijd naar om marketingdoelstellingen te overtreffen.

“In een wereld vol mogelijkheden ben ik een allround B2B marketeer die online en offline kansen niet mist, maar ze slim probeert te combineren.”

Buiten kantoortijden

Buiten mijn werk deel ik mijn leven met mijn vriendin en breng ik graag op een sportieve manier mijn vrije tijd door. Zo ben ik regelmatig in de sportschool te vinden, sta ik op óf naast het voetbalveld en geniet ik van wandelingen met onze eigenwijze Franse Bulldog, Bono. Ik ga graag op reis en heb, samen met mijn vriendin, al veel mooie plekken op deze wereld mogen ontdekken. Uiteraard geniet ik in het weekend ook van gezellige avonden met vrienden of familie.

Ik heb gewerkt voor:

Wesley Brouwers inhuren? Bel Cas van Stratum

Tijdens een intakegesprek bespreken we jouw commerciële uitdaging(en), zodat we een scherp beeld hebben van de vereiste werkzaamheden en de vereiste capaciteiten. Vervolgens plannen we een kennismakingsgesprek. Is er een klik? Dan stellen we een overeenkomst op en gaat Machteld snel aan de slag!