Synergize

2 september 2019

Rebranding & Nieuwe website

Synergize is een netwerk- en kennisorganisatie gespecialiseerd in Resource Management. Synergize put uit jarenlange ervaring en een enorme pool aan freelance interim IT-professionals. De oorsprong van de naam komt natuurlijk uit synergie. De essentie om die synergie te bereiken is delen van kennis, netwerk en een doordachte procesaanpak. Synergize benoemde deze aanpak het SRM-model: het Synergize Resource Model. Aan RVS Marketing de vraag om de verouderde uitstraling en gedateerde website nieuw leven in te blazen en om het SRM-model te herpositioneren.

Rebranding & Positionering

B2B Marketing start altijd met een stevig fundament: een herkenbare stijl die is uitgewerkt in alle denkbare communicatiemiddelen en die naadloos aansluit bij de kernwaarden en de identiteit van Synergize. De website is hierbij vanzelfsprekend het belangrijkste middel, want 80% van de B2B beslissers Googelt eerst voordat ze contact opnemen. We startten met een merk DNA-sessie en spraken klanten om zo de kernwaarden van Synergize en de unieke voordelen van SRM boven water te krijgen. Hieruit ontstond de claim ‘Redefining Resource Management’ en we lanceerden voor SRM een nieuwe naam en concept: ROOM: Resources Optimal Organized and Managed. Op de site vind je de voordelen van ROOM helder uitgelegd.

Ontwerp, bouw en contentmarketing

De doorvertaling van het nieuwe concept bestond uit diverse communicatiemiddelen zoals PowerPoint-presentaties, social media, e-mailnieuwsbrieven en natuurlijk de website die we bouwden in WordPress. We verzorgden de content zoals de nieuwsberichten op de site waaronder klantinterviews en interviews met IT-freelancers die voor Synergize werken. Ook schreven en creëerden we voor drie specifieke doelgroepen de e-mailnieuwsbrieven.

 

“RVS Marketing heeft goed geluisterd naar onze eisen en wensen. Voor onze IT Resource dienstverlening hebben ze een prachtige naam en huisstijl ontworpen. Dit helpt ons om onze business te vergroten.”

Bas van Tilburg Sales Director, Synergize B.V.
Het Resultaat
  • Een fris nieuwe gezicht en een uitstraling die past bij het Synergize van nu en aansluit bij de belevingswereld van de klant.
  • Concrete deliverables: nieuwe naam, logo en positionering SRM-model > ROOM
  • Nieuwe belofte Synergize: Redefining Resource Management
  • Doorontwikkeling van vernieuwde huisstijl in verschillende on- en offline huisstijl documenten
  • Compleet nieuwe website
  • Contentmarketing, diverse artikelen

Benieuwd naar onze ideeën voor jouw bedrijf?

Ben je als zakelijk dienstverlener ook op zoek naar meer commercie? Nodig onze ervaren B2B marketeers uit voor een vrijblijvende sparsessie!