B2B CASES

Deelmarketeer bij Innovatie nul13

Wat kan een deelmarketeer voor jouw organisatie betekenen? Koen Kock: "Investeren in de deelmarketeer is investeren in de toekomst van ons bedrijf”

ArrangeGroup

Trendrapport FM Insights

ArrangeGroup, een gevestigde naam binnen het facilitaire werkveld, vroeg ons hoe zij o.a. meer naamsbekendheid en leads kunnen genereren.

Deelmarketeer bij AluK

Wat kan een deelmarketeer voor jouw organisatie betekenen? Lees meer over de ervaringen van Sibyl Callewier, marketing & product development manager bij AluK en Pallazzo.

Heras Mobile

Hoe lanceer je een nieuw product met impact?

Marktleider Heras Mobile, bekend van de tijdelijke bouwhekken, vroeg ons om een lanceringscampagne te ontwikkelen voor het nieuwe duurzame bouwhek Combi-Wood.

Schouw Informatisering

Hoe kun je als IT-specialist meer positie claimen in de Foodsector en tegelijkertijd leads genereren?

Hoe kun je als IT-specialist meer positie claimen in de Foodsector en tegelijkertijd leads genereren?

Webinar Peutermonitor

Webinar voor gemeenten

Hoe 40,9% van de doelgroep een lead werd!

Innovatie nul13 wil de tool ‘de Peutermonitor’ bekender maken bij gemeenten. Wij ontwikkelden een campagne met een semi-live webinar met mooie resultaten.

Empaction employmentevent

Empaction

Campagne: 2 nieuwe medewerkers aangenomen tegen bizar laag advertentiebudget. Hoe dan?

Empaction is een adviesbureau dat parkeer- en mobiliteitsvraagstukken ontrafelt. Aan RVS Marketing de vraag om een communicatieconcept en arbeidsmarktcampagne te ontwikkelen gericht op (bijna) schoolverlaters en juniors.

VBI KetenKracht beeld

VBI

Ketenkracht: een eventcyclus voor discussie, interactie en inspiratie

VBI wil met haar platform KetenKracht samen de bouw verbeteren. Aan RVS de vraag om een eventformat te ontwikkelen met impact en te zorgen voor de werving, de communicatie en de organisatie van vier KetenKracht bijeenkomsten.

Pagina 1 van 4

Zin in koffie?

Naast ons kernteam hebben we een vaste samenwerking met een conceptdenker, marktonderzoeker, webdesigner, zoekmachinemarketingspecialist en animatieproducent, zodat we je altijd snel van dienst kunnen zijn.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!