Opvallers

30 augustus 2019

Design Meets Brands

Fieldmarketingbureau Opvallers stelde in voorgaande jaren haar fraaie oud industriële pand en terrein ter beschikking aan het Design Perron, onderdeel van de Dutch Design Week. Samen met Opvallers ontwikkelden we in 2015 een concept waarmee de deelname ook leidde tot interessante nieuwe leads voor Opvallers zelf. Door een echt partnership, meer dan een gewone samenwerking, ontstond Design Meets Brands.

Expositie meets RVS
Een noemer voor twee onderdelen: een expositie voor A-merken die hun designverhaal willen delen en tegelijkertijd een kennisevent voor de doelgroep van Opvallers: Brand- en Marketingmanagers van A-merken. RVS Marketing verzorgde zowel de werving van exposanten, het programma van het event en de werving van deelnemers. Dit deden we door de inzet van een eventsite in ons eigen format, nieuwsbrieven, PR, content marketing, social media en telemarketing.

“In 2015 hebben we gezamenlijk de eerste editie van Design Meets Brands georganiseerd, waarbij RVS zowel voor een fantastisch programma als een volle zaal met prospects heeft gezorgd. In 2016 gaan we daarom zeker door en gaan we RVS nog intensiever betrekken in het commerciële traject.”

Martin Damen Directeur, Opvallers

Benieuwd naar onze ideeën voor jouw bedrijf?

Ben je als zakelijk dienstverlener ook op zoek naar meer commercie? Nodig onze ervaren B2B marketeers uit voor een vrijblijvende sparsessie!