AAFM

30 augustus 2019

Positionering label

AAFM is in Nederland een van de grootste dienstverleners op het gebied van Integrated Facility Management (IFM). Ofwel het uit handen nemen van delen of alle facilitaire diensten bij grotere organisaties. De kennis en ervaring die AAFM daarmee heeft opgedaan, vertegenwoordigt een grote waarde. Met name voor bedrijven die hun facilitaire organisatie nog niet willen uitbesteden maar wel een verbeterslag willen realiseren.

Denkkracht
Om die reden is AAFM een adviesbureau gestart, dat onafhankelijk van AAFM, andere organisaties helpt met hun facilitaire vraagstukken. RVS Marketing hielp met de ontwikkeling van de juiste positionering door het concurrentieveld te analyseren en de interne kracht op de juiste manier te vertalen. Dit leidde tot het nieuwe label Facility Institute, Denkkracht voor facilitaire vraagstukken. RVS Marketing nam zowel de merkontwikkeling als grafische uitwerking voor haar rekening.

Benieuwd naar onze ideeën voor jouw bedrijf?

Ben je als zakelijk dienstverlener ook op zoek naar meer commercie? Nodig onze ervaren B2B marketeers uit voor een vrijblijvende sparsessie!