Van 14.00 – 16.30 uur

Locatie:
Plan-B
Hurksestraat 19
5652 AH Eindhoven

 

Leads generen met Account Based Marketing voor Vebego Cleaning Services

Hoewel Vebego Cleaning Services als schoonmaakpartij bekend is, geldt dat (nog) niet voor het specialisme Cleanroomschoonmaak.
Een creatieve on- en offline campagne en hoogwaardige content, leverden Vebego Cleaning Services naamsbekendheid op bij ten minste 300 prospects, 18 persoonlijke contactmomenten en 5 sales afspraken.
Benieuwd naar de aanpak? Meld je aan en leer alles over deze praktijkcase en hoe je zelf succesvolle campagnes ontwikkelt.

Wat neem je mee naar huis?

Concrete en praktische ‘lessons learned’ van Vebego Cleaning Services én een gedegen aanpak om zelf een creatieve en effectieve campagne te ontwikkelen.

 • Kennis over Account Based Marketing – het hoe, wat en waarom?
 • Uitdagingen, aanpak en resultaat van de Cleanroomcampagne Vebego Cleaning Services
 • Concrete en praktische ‘lessons learned’ uit deze case

 

Interessant voor:

 • B2B Marketing Managers
 • B2B Sales managers
 • B2B Marketing- en communicatieverantwoordelijken

 

Leads generen met Account Based Marketing op 22 juni 2023

Benieuwd naar het hoe, wat en waarom van Account Bases Marketing? Schrijf jezelf in voor de praktijksessie – Leads generen met Account Based Marketing op 22 juni 2023. Je bent van harte welkom op de thuisbasis van RVS Marketing in het pand Plan-B in Eindhoven.

 

Wat mag je verwachten?

Tijdens deze praktijksessie neemt Sandy Toonen, RVS Marketing je mee in de methodiek van Account Based Marketing. Wat is het doel van Account Based Marketing? Wat zijn belangrijke tips en tricks en hoe kun jij dit inzetten voor jouw organisatie?

Vervolgens duiken we de praktijk in met Sandra Maas, marketeer van Vebego Cleaning Services én Sandy Toonen van RVS Marketing.

Wacht niet te lang!

We hebben ruimte voor slechts 50 deelnemers, dus wacht niet te lang en schrijf je in

Programma

 • 14.00 - 14.30 Ontvangst
 • 14.30 - 14.40 Introductie Arjan Rattink, partner bij RVS Marketing
 • 14.40 - 15.20 Waarom Account Based Marketing, door Sandy Toonen
 • 15.20 - 15.30 Pauze
 • 15.30 - 16.20 Vebego Cleaning Services Case door Sandra Maas en Sandy Toonen
 • 16.20 - 16.30 Slot
 • 16.30 - 18.00 Netwerkborrel
We zien je graag

Uit het veld

Sandra Maas
Marketeer bij Vebego Cleaning Services

Sandra is zo’n 20 jaar werkzaam in het B2B marketingvak. Ze heeft gewerkt in diverse branches, zoals in de food retail, relatiegeschenken, transport-sector en sinds 2,5 jaar in de schoonmaakwereld. Naast schoonmaak van vele nederlandse kantoren, onderwijslocaties en recreatieobjecten zijn ook hele specialistische branches het werkveld voor Vebego Cleaning Services, zoals cleanrooms en labs.

Sandy Toonen
B2B Marketeer/ Manager Groeimarketeer & RVS Marketing Academy

Sandy heeft inmiddels ruim 10 jaar ervaring in het B2B Marketing vak. Heeft o.a. in opdracht van Google gewerkt en is inmiddels ruim 5 1/2 jaar werkzaam bij RVS Marketing. Naast het feit dat zij vanuit ons bureau werkt voor onze klanten als B2B Marketeer is ze ook Manager van onze dienst Groeimarketeer en de RVS Marketing Academy. Ze is daarnaast Senior Digital Professional (SDP) bij NIMA en volgt permanente educatie om haar kennis op peil te houden.

Uit ervaring

Ik ben vaak inhoudelijk betrokken bij het onderzoek en de contentcreatie. Ieder interview levert je nieuwe, waardevolle inzichten op. Dat maakt de content scherp en een lead magnet in potentie succesvol. Het is daarnaast essentieel om die content via de juiste campagneflow onder de aandacht van de doelgroep te krijgen!

Dianne Joosten B2B Marketeer bij RVS Marketing

rvs marketing

B2B Marketing
& Salesbureau

Lees meer

rvs marketing people

Deelmarketeer,
Groeimarketeer,
Werving & Selectie

Deelmarketeer.nl Groeimarketeer.nl meer
weten?

RVS Marketing academy

Kennisplatform
voor B2B Marketeers

Lees meer